Integra Trading
Produse și Servicii

Integra Trading SRL este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de materiale şi echipamente din România pentru realizarea şi integrarea reţelelor de telecomunicaţii şi a sistemelor informatice având un portofoliu complex de produse de cea mai bună calitate la preţuri competitive şi numai de la producători de prestigiu.

Asigurăm toată gama de cabluri şi accesorii de montaj pentru conectivitate pe cupru şi fibră optică, respectiv pentru infrastructura de transport date şi cablare structurată LAN, precum și diverse echipamente active. Furnizăm totodată materiale şi servicii pentru dotarea centrelor de prelucrarea şi stocarea datelor. Realizăm certificarea conexiunilor şi a reţelelor cu aparatură specializată pentru a asigura îndeplinirea cerinţelor standardizate de performanţă. De asemenea efectuăm studii de câmp pentru reţele wireless şi oferim consultanţă tehnică pentru proiectarea și realizarea sistemelor de securitate.

Obiectivul nostru este de a oferi soluţii de ultimă generaţie care cresc performanţa şi productivitatea adăugând valoare şi îmbunătăţind procesele și calitatea afacerilor.

Toate acestea, împreună cu un centru logistic de distribuţie dotat la cel mai înalt nivel, ne permite să asigurăm un răspuns prompt prin dimensionarea unui stoc suficient pentru derularea tuturor proiectelor și solicitărilor partenerilor noştri de integrare.

 

Calitatea serviciilor prestate şi dedicaţia personalului nostru pentru asigurarea și menținerea parteneriatelor de lungă durată ne recomandă ca o opţiune serioasă de colaborare pentru realizarea proiectelor dumneavoastră viitoare. Având o tradiţie de peste 20 ani, suntem onoraţi să împărtăşim clienţilor din experienţa acumulată prin servicii de consultanţă, atât în faza de proiectare cât şi în ceea ce priveşte selecţia echipamentelor şi a furnizorilor pentru a obţine rezultatul scontat şi a optimiza bugetul alocat.

Dezvoltarea unei reţele strategice de parteneri este un obiectiv prioritar conștienți fiind că succesul acestora este în același timp și succesul nostru şi numai împreună putem progresa şi îndeplini tot ceea ce ne propunem.
Asigurarea satisfacţiei clienților este un proces ce trebuie perfecţionat continuu şi căutăm permanent soluţii atât prin calitatea serviciilor prestate cât şi în ceea ce priveşte completarea portofoliului cu produse și servicii inovative.

Într-un domeniu ce se caracterizează printr-o dinamicitate deosebită, centrul nostru de pregătire teoretică şi practică, prin laboratoare specializate și cursuri de certificare, a creat premizele pentru diseminarea directă şi la timp a informaţiilor şi eficientizarea pregătirii tehnice a personalului.

 

Avem parteneriate strategice de grup şi distribuţie cu Team Telecom SRL (teamtelecom.ro) dar şi parteneriate cu furnizori de echipamente cum sunt 3M Telecom - cabluri şi accesorii, Ripley-Miller - scule preparare cabluri, Planet Communications - echipamente active, Gallagher Security - sisteme control access şi antiefracţie, Kamaxoptics - accesorii fibră optică și alții.

EN RO
Integra Trading

Bucuresti str. Copilului 6-12
Tronson II, Intrarea E, et.1, Ansamblul "Domenii Park"
012178, sector 1
Tel: 021.3139556
Fax: 021.3139798
office@integra.ro